Нещо бъркаш. Финезия 2 няма. Това, което наричаш така, е Unitra M531S -РТE бр.4/1981 г. Изцяло полски, българско производство няма. Стационарен стерео касетофон с вграден усилвател, предназначен за работа с външни ОТ, без ШПС и без автостоп. Микрофонни входове има, дори и вход "радио". Съществува и във вариант дек, моделът е М532SD, има ШПС DNL и два отделни индикатора - при касетофона са два в един корпус, подобен на този на усилвател "Студио 2". На поляците малко по-късно им дойде идеята да добавят и име към модела на касетофоните и дековете, които произвеждат. В този ред на мисли се сещам за радиокасетофона им, носещ звучното полско име "Kasprzak". Всеки с националност, различна от полската, мръсно псуваше, когато трябваше да прочете думичката. А то всъщност се чете "Каспшак" и е името на един от заводите на Унитра - ZRK /Zaklady radiowe im. Marcina Kasprzaka/- сигурно сте виждали абревиатурата ZRK по техните магнетофони и касетни машини. Вероятно и аз нямаше да знам това, ако не се бях заслушал в записа на демокасетата от комплекта на касетофона, набеден за "Финезия-2"