Антон Оруш

Българският домашен грил ЗЛАТНО ПИЛЕ

Българският домашен грил ЗЛАТНО ПИЛЕ

Българският домашен грил ЗЛАТНО ПИЛЕ

ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ

Фамилия Камери за лъчисто печене са предназначе­ни за задоволяване нуждите на съвременното домакин­ство и кухни с малък обем на обществено хранене. Камерите дават възможност за инфрачервено лъчи­сто изпичане, което съкращава времето за приготвяне на определен вид ястия, ще имат лесно и удобно об­служване, добро естетическо оформление, малко тегло и ще влизат бързо в експлоатационен режим.

От дясната страна на камерата се намира команд­но табло с монтирани в него клавишен ключ за включ­ване на ел. редуктор и нагревателя, като за работата им ще се следи по светлинните идикатори (глимлампи).

В комплект с камерата се разработват приспособле­ния за различен вид ястия: 4 броя малки шиша за пе­чене на шишчета; голям шиш с вилица за печене на птици. На дъното на камарата се поставя окаяна тава за капещите мазнини. В отвора на камерата се поста­вя тава за печене, която се окачва на две окачалки с различни нива на печене. Тавата е снабдена със скаричка за печене на кебапчета, кюфтета и пържоли.

Лицевата част на камерата е снабдена с подвижна вратичка от огнеупорно панорамно стъкло и дръжка за отваряне. Камерата за лъчисто печене е пригодена за окачване на стена.

ТЕХНИЧЕСКИ ХАРАКТЕРИСТИКИ

Домашен грил Domashen gril

Домашен грил Domashen gril

Българският домашен грил Златно пиле е разработен в началото на 1980-те години.

Вашият коментар

Your message*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Name*
Email*
Url