Страница 1 от 1

Re: За Голфо или теории за немските автомобили по пернишки

МнениеПубликувано на: Чет Сеп 05, 2013 11:34 pm
от Yassen
Абе символиката е вярна, едно 90% от случаите когато ме задмине черен Голф с мръсна газ и резано гърне номера е PK.:)Особено се пролявяват по Цар Борис 3-ти вечер и сутрин. Мини там към 18.00 и ще се убедиш в символиката (coco13)

А относно Винкелите, Стомана Перник захранва цела Сф с винкел първо качество :)

Колегите от Перник да не се засегнат нещо, ако няма перничани по Сф няма да е весело..! cheers

Re: За Голфо или теории за немските автомобили по пернишки

МнениеПубликувано на: Пет Сеп 06, 2013 12:14 am
от felicialx
ГоУфо не може да бъде заместен от никакъв Опел. Преди няколко дни като се прибирах от морето, силно впечатление правеше един бял голф2, вярно не беше пернишки но беше единствената двойка по магистралата и държеше някъде към 160 което за 20 годишна кола си е скорост. После дори в София около Враня пак се появи и дори ме изпревари при ограничение 50. (coco45)

Голф 2 се кара защото е евтин и здрав, Опел на 20г. е пълен разпад. Още по-здрава кола от голфа е Ауди 80 В3 и В4.

Re: За Голфо или теории за немските автомобили по пернишки

МнениеПубликувано на: Пет Сеп 06, 2013 12:49 am
от felicialx
Да Ауди все пак е по скъпата марка на VAG=

Сега се сещам като говорим за голфове, че един приятел имаше преди 7 и повече години едно голфче 2 с 2 врати GTI или както се води там с някакъв мотор с код KR 137 коня с подходящи джанти и окачване. Познаваме и Крум Дончев и Илия Царски и взимахме от тях едни шишенца дето се доливат в резервоара, тоя Голф вървеше като ракета, направо излиташе, до 200 стига без да се усети. Ходили сме с него и на Божурище, тогава бяха модерни гонките и имаше само един по-бърз Голф, но онзи отказваше да отвори капака... Всяко нещо с времето си.