Страница 1 от 1

Търся специалист за възстановяване на AV ресивър ANDERSON

МнениеПубликувано на: Вто Май 10, 2016 8:25 pm
от Карабелов
Здравейте колеги,
Бих искал да помоля за съдействие колега с дебели нерви и достатъчно време, който да се ангажира с възстановяване на AV ресивър Anderson RB-100.
Ситуацията е следната.
Сдобих се с него от приятел, който пък го купил нов в Холандия, ползвал около две години, но при преместването на багажа, когато се прибирал миналата година, някой го е изпуснал, и предния панел се е спукал. Давал го на друг негов познат за възстановяване, но явно неуспешно е копал колегата вътре. Получих го така. Пуснати мостове към крайни стъпала, и докаран до състояние на крайно стъпало. Обичам да се занимавам с такива предварително загубени проекти, любител съм и го правя за лично удовлетворение, но тук нямам никакъв успех. Доста си поиграх да възстановя спукани писти по предния панел за управление, за сега неуспешно. Липсва и дистанционното, но то не ми е проблем, тъй като мога да поръчам да ми произведат заместител по уреда, но преди това трябва той да работи нормално.
Дали ще се намери колега, по възможност от София, който да разполага с възможности, време и да има желание да го възстанови до нормално работно състояние?
Искам да го използвам за лични нужди.

Re: Търся специалист за възстановяване на AV ресивър ANDERSO

МнениеПубликувано на: Съб Яну 28, 2017 1:04 pm
от TATENCETO
Ако е това което е в линка по долу поправката ще ти излезе златна ,мога да те насоча към човек дето ще го погледне но този ресивър не блести с нищо особенно !! https://www.prisjakt.nu/produkt.php?e=514622

Re: Търся специалист за възстановяване на AV ресивър ANDERSO

МнениеПубликувано на: Съб Яну 28, 2017 6:49 pm
от Карабелов
Знам колега.
Но за тези неща съм един вид мазохист.
Ще бъда благодарен за контакт.

Re: Търся специалист за възстановяване на AV ресивър ANDERSO

МнениеПубликувано на: Нед Яну 29, 2017 3:30 pm
от TATENCETO
https://www.facebook.com/Dreamaudio-102889306718364/ звънни му по телефона на Десо и той ще те насочи къде да идеш