ВАЖНА ТЕМА: Добре дошли в нашия форум!

Всичко, което осигурява нормалното функциониране на Българския форум за стара техника

ВАЖНА ТЕМА: Добре дошли в нашия форум!

от Антон Оруш » Вто Ное 13, 2012 7:07 pm

Добре дошли в Българския форум за стара техника, посветен на колекциониране и ремонт на стари телевизори, друга ретроелектроника и въобще всякаква стара техника! Аз се занимавам с това хоби от 2003 г. и ще се радвам, ако успея да обменя информация с вас. В нашия форум ще намерите още много снимкови, схематични, библиотечни и какви ли не още материали за старата електроника и друга архивна техника.
Регистрацията в нашия форум е задължителна, ако желаете да пишете, с цел да се предпазим от компютърно емулирани потребители (т.н. ботове), които задръстват форума с нежелани и изнервящи съобщения.

Екип на форума
Delta Systems, Inc.

Българският форум за стара техникa е приемник на

Сандъците - Българският форум за стара електроника. Основан на 9. септември 2007 г. Един уникален проект на

Delta Systems

Внимание! Българският форум за стара техника не е собственик на материалите, поместени в него, а само безплатна услуга-посредник между техните автори и потребителите. Поместените материали принадлежат на своите съответни автори и Българският форум за стара техника не е отговорен и по никакъв начин не се ангажира с тяхното съдържание. За използване с комерсиална или некомерсиална цел на материалите във форума се консултирайте със съответния автор на материала.Българският форум за стара техника си запазва правото на променяне на статуса на материалите, в случай че те не отговарят на общоприетите норми за общуване в Мрежата.

Copyright (c) 2007-2014 Delta Systems, Inc. Всички права запазени

Изображение
Последна промяна Антон Оруш на Вто Ное 13, 2012 7:12 pm, променена общо 2 пъти

Re: ВАЖНА ТЕМА: Добре дошли в нашия форум!

от Антон Оруш » Вто Ное 13, 2012 7:10 pm

ДИЧИ на Пет Май 02, 2008 9:01 pm

Здравейте
Честит форум и дано да се разрастне.
И в тази връзка просто го разширете в РЕТРО.
Подраздели за радио,грамофони,магнетофони и т.н.
Но говорете за ремонта и възстановяването на апаратурата,а не за пускането в действие на всяка цена.Пускането на тези уреди в действие със съвременни елементи,обезмисля цялата работа

Йосиф Банков на Пет Май 02, 2008 10:35 pm

Да,но Делтичко твърди , че не могат да се правят подфоруми! :D

ДИЧИ на Съб Май 03, 2008 9:40 am

Няма проблеми,това е просто мое мнение

Deltichko на Съб Май 03, 2008 9:43 am

ДИЧИ написа:Здравейте
Но говорете за ремонта и възстановяването на апаратурата, а не за пускането в действие на всяка цена. Пускането на тези уреди в действие със съвременни елементи обезмисля цялата работа

По тоя въпрос говорете с другия админ, той е по на ,,ти" с ремонтите. В нашия тандем аз съм повече по... така да се каже, осигуряването на терена, инфраструктурата и суровината. :lol:
А иначе теми за неща извън телевизорите и радиоапаратите могат да се пускат във ,,Вашите колекции" и в ,,Разни", просто никой не е разширявал тематичността със свои неща.

Deltichko на Вто Авг 04, 2009 9:18 am 

Забележка: трябва да отбележим, че форумът се вижда най-добре с екранна резолюция 1024 х 768 или по-висока.

alexandar888 на Вто Авг 04, 2009 10:39 pm

ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Вярно, че си падате по дъртите неща, ама каква е тая архаична резолюция, дето я препоръчвваш?!Изображение

П.П. Вижда се еднакво на всякакви резолюции... Само дето, колкото по-висока, толкова повече се смалява подписа на админа, за мое щастие, и толкова повече неща се виждат на екрана :D

Deltichko на Сря Авг 05, 2009 7:02 am

Да, ама при 800 х 600 се появява плъзгач долу под бразуъра заради огромното лого. Исках да кажа ,,1024 х 768 или по-висока".

новобранец на Чет Май 20, 2010 10:54 pm

Привет и от мен.Казвам се Сашо.Тази година завършвам СПГЕ "Джон Атанасов" и следя форума с интерес.Тв техниката ми е страст.Особено цветните телевизори българско производство. ;)

Ricarq на Сря Окт 17, 2012 9:30 am

Едва ли ще откриете друго място в Интернет , в което да получите толкова самоотвержена помощ със съвети към даден проблем, да закупите доста неща на доста изгодна цена а понякога да получите и и подаръци:

http://www.bulforums.com/sandacite/view ... =14&t=9548
Но най-ценото нещо са хората с които се запознах.. Благодарение на форума срещнах хора , които ми помогнаха да изкарам някои лев и други , които ми намериха работа.
Това го пиша , привлечен от доброто дело на Вальо от Казанлък във връзка на критиките , писани някога тук-там от някой потребители по адрес на форума .

от joro66 » Вто Ное 13, 2012 11:02 pm

Oт другия форум темите ще се местят ли тук или всичко наново ще е?
Регистриран потребител

от Boris » Вто Ное 13, 2012 11:10 pm

Хайде честито за новия форум! Пожелавам от все сърце успех и още много много нови потребители! Предишният форум беше един от наѝ-добрите, този ще бъде още по-добър и интересен, сигурен съм!
Късмет приятели!
:D
Регистриран потребител

от Антон Оруш » Сря Ное 14, 2012 10:04 am

joro66 написа:Oт другия форум темите ще се местят ли тук или всичко наново ще е?

Ще се преместят. просто не всичко става наведнъж. Ще преместим първо важните теми, а тези с остаряла актуалност ще отидат в раздел Кошче и ще се попълват нататък. Но нищо няма да се загуби.