Страница 1 от 1

Има ли възможност?

МнениеПубликувано на: Пет Яну 09, 2015 11:10 pm
от Димитър Тонов
ICQ - то да бъде видимо, като бутон в профилите ни?

Re: Има ли възможност?

МнениеПубликувано на: Пон Яну 12, 2015 11:58 am
от Антон Оруш
Да - ако си го попълните от профила.

Re: Има ли възможност?

МнениеПубликувано на: Пон Яну 12, 2015 10:50 pm
от Димитър Тонов
Попълнено ми е в профила - не излиза в в постовете ми!

Re: Има ли възможност?

МнениеПубликувано на: Вто Яну 13, 2015 12:03 pm
от Антон Оруш
Ще питам разработчика.