Страница 1 от 1

Казваха ми , че съм луд?!..., а тези какви са?

МнениеПубликувано на: Сря Дек 12, 2012 3:30 pm
от doctorZizi
вече не знам какво събирам и всички ми казват, че съм луд. Днес по време на "терапия" попаднах на това http://agdmuzeum.republika.pl/index.html и се замислих- а тези какви са?

Re: Казваха ми , че съм луд?!..., а тези какви са?

МнениеПубликувано на: Сря Дек 12, 2012 5:09 pm
от Антон Оруш
Не обръщай внимание на такива тъпанари и си гледай работата, защото тя е по-важна. От 2003 г. съм свикнал да чувам всякакви такива приказки по свой адрес, и то в повечето случаи, изказани от хора, на които единствената цел в живота им е да работят само за себе си, да задоволят снобарията си, и нямат представа за това как върви развитието на нещата и какви процеси движат всичко. А ние, благодарение на дългогодишното ни занимание с артефакти от минали години, сме се научили да гледаме на процесите в диахронен план и така придобиваме образование в културен план, така да се каже. За разлика от всякакви хрантутници-тъпаци, които смятат, че светът започва от тях и от смартфона им. Та те не знаят кога какво е имало, кое кога се е изобретило, от кога го хората използуват и кое е довело до подмяната му! Чувал съм още от пети-шести клас, че съм луд, перко, клошар и какво ли още не. Изобщо не ме е интересувало, защото аз не съм сляп и тъп, имам очи и мозък и виждам как се съхраняват и въобще какво е отношението към събираните от нас неща в други части на света. Поради това съм оценил къде се намират умствено нашите ,,критикари" и ми е било болно, че те съставляват по-голямата част от народа на страната, за която иначе толкова милеем. Такива човешки, потребителски отбросъци не могат да ме накарат да изляза от дълбокото си убеждение, че това, за което работим, е правилно.

Re: Казваха ми , че съм луд?!..., а тези какви са?

МнениеПубликувано на: Сря Дек 12, 2012 6:06 pm
от doctorZizi
хобито им е пушене на цигари и воденето на дълги и безсмислени разговори, гледане на ТV или игрички на компа.

Re: Казваха ми , че съм луд?!..., а тези какви са?

МнениеПубликувано на: Сря Дек 12, 2012 6:58 pm
от UBL1
съгласен съм, а на хилядите въпроси защо ги събираш тези боклуци не обръщам никакво внимание- първо обяснявах, но разбрах, че от това няма полза.

Re: Казваха ми , че съм луд?!..., а тези какви са?

МнениеПубликувано на: Сря Дек 12, 2012 8:03 pm
от felicialx
На днешно време няма нормални така, че всичко е нормално. ;)

Re: Казваха ми , че съм луд?!..., а тези какви са?

МнениеПубликувано на: Сря Дек 12, 2012 8:14 pm
от Ангел Симеонов
Казваха ми , че съм луд?!..., а тези какви са? Ами тези които ходят на мач-взели са си билети за седнали,стърчат прави и им плюят семки във врата,ами рибарите-сумата и бензин,билет плащат си някъде,скъпо оборудване вали ги дъжд,стават посред нощите да си заемат място.Да ме извинят някои които са от горните категории...Това е отдушник за напрежението от живота.Въпроса да не е опасен за околните.Тези които нямат хоби са като кораб без платна.Не знаят на къде са тръгнали,дали са тръгнали,ако са тръгнали не знаят крайната цел.Безсмислен живот.Ама те са най-много. :lol:

Re: Казваха ми , че съм луд?!..., а тези какви са?

МнениеПубликувано на: Чет Дек 13, 2012 2:10 am
от doctorZizi
felicialx написа:На днешно време няма нормални така, че всичко е нормално. ;)

преди години имаше едно предприятие "Въгледвуокис"/ сега е "Техногазкооп/ и там имаше една най- обикновена дъска на която пишеше с тебешир" Лудите са съвсем нормални хора поставени в ненормална среда" - ми, явно средата/ държавата/ не е подходяща :mrgreen: