Да си направим разходка до златните времена на НРБ

Информация, теми и документи за историята и бъдещето на архитектурата, проектирането и оразмеряването на сградни конструкции, градоустройството и селищното строителство

Re: Да си направим разходка до златните времена на НРБ

от Пепи Войнишки » Нед Май 04, 2014 7:47 pm

Къса ви е паметта господин Савов .Да не го обръщаме на политика ,защото не е в рамките на добрия тон но може би сте забравили за Белене ,Черната скала ,Слкравена ,Слънчев ден в Ловеч и много други.Това е последното нещо ,което ще напиша за политика и моля модераторите ме извинят ако с нещо съм нарушил правилата.
Пепи Войнишки- за връзка с мен:
e-mail: pepi@pacombg.com
GSM: 0887921909
Сайт: pacombg.com
София България
Регистриран потребител

от doctorZizi » Пон Май 05, 2014 1:15 am

Пепи Войнишки написа:Къса ви е паметта господин Савов .Да не го обръщаме на политика ,защото не е в рамките на добрия тон но може би сте забравили за Белене ,Черната скала ,Слкравена ,Слънчев ден в Ловеч и много други.Това е последното нещо ,което ще напиша за политика и моля модераторите ме извинят ако с нещо съм нарушил правилата.

искам да ми е къса паметта. Съществуването на лагерите никои не може да ги отрече, но и това което се случва вече 25 години кои ще го отрече? След 45 години "див " социализъм, настъпиха 25 години още "по- див" капитализъм- някои го наричат демокрация. Питам- какво беше построено през 45-те години и какво през 25- те? Не очаквам отговор, защото милион / па може и повече/ българи са емигрирали и не ги виждам да имат желание да се върнат. В същото време "милеещите " за българия/с малка буква защото за нашите политици тя дори не трябва да се пише и с малка буква/, я разпродават на всякаква измет за жълти стотинки. Писна ми от гнусни популисти...устата им не можеш да затвориш, а не са свършили за две стотинки работа.
Прави каквото трябва , да става каквото ще!!!
Аз не карам бавно, просто летя много ниско.
Аватар
Техник
Техник

от simo_ » Вто Май 06, 2014 12:27 pm

Защо обвинявате за всичко капитализъма, ами вижте другите държави къде стигнаха с него. Защо не потърсим проблема в нас?
Регистриран потребител

Предишна