Това е проблем на браузера. Трябва да си изчистите кукитата за сайта. Презареждате сайта и след влизане с име и парола изтривате отметката за сайта, след това си го отмятате наново и това е.
За първи път чувам за такъв проблем тук. Никога не съм го имал, а влизам по няколко пъти на ден. Всеки, който не си чисти ежедневно операционната система (какъвто и да е Windows) има тези проблеми. Също така и употребата на зле сътворени браузъри. Най-добрия браузър е Chrome (Google Chrome). Форума няма никаква вина в случая. Препоръчвам чистене (ежедневно) с малката чудесна програма CCleaner. Има я в Замундите. Колкото до забележката ти Пламене, че тук са останали шепа участници, това е въпрос на избор - на някои им харесва простотията и невежеството във "кафявия форум" (особено на "ръководството"). Тук форума се унищожава от меко казаната изключително глупавата политика на Антон - вижте му модераторите - пълни боклуци - прости и невежи ! Това е истината ! А на тебе ще ти кажа, без да се сърдиш, че нито тука, нито "там" си допринесъл нещо за радио-телевизионното ограмотяване на участниците. Но добре е че има и такива, иначе откъде ще си купуваме чарколяци. Считам и участието тук на "Радко" за форумно недоразумение. Той е добре да си седи там, при "пичагата", мано, габо, lz2xl, Bengata - все високо ителигентни и супер специалисти.
Няма да коментирам кой какво е допринесъл за този форум. Имам само 22 поста.Някои имат стотици със същата насоченост-купувам,продавам. Освен това и от телефона ми е същия случай-не помни паролата. Влизам ежедневно в поне още 10 форума. И никъде го няма този проблем. Имам човек,който е специалист по компютрите. Провери и установи,че това е проблем на сайта.