Гласувайте тук за Sandacite.BG в ,,Сайт на годината" 2018!

Правила на форума

Вашата обява трябва да съдържа шест основни неща:

- това, което купувате/продавате/заменяте/подарявате
- местоположение на Вас и на него
- цена на нещото (без ,,цена по договаряне" и т.н. - в такива случаи авторът на темата отнася едноседмичен бан!)
- начини за връзка с Вас (координати)
- задължителни снимки (обява без снимка се трие до 24 часа!)
- състояние на нещото

Гласувайте тук за Sandacite.BG в ,,Сайт на годината" 2018!

от Антон Оруш » Чет Сеп 27, 2018 5:32 pm

Приятели и читатели, днес имаме една молба към вас! :)

Знаете колко много обичам българската техника и колко усилия отделям аз - създателят и автор на сайта Антон Оруш - за нейното събиране, запазване и популяризиране. Събрал съм над 400 различни експоната стара  българска техника; написал съм тук и в различни медии над 1200 публикации по темата; издирил съм , скенирал съм и съм предоставил неколкостотин схеми на различни бг устройства; същото съм направил с общо над 250 книги стара и почти неоткривамеа техническа литература, както и с пълните течения на най-обичаните популярно-технически списания в България през годините - Космос, Наука и техника за младежта, Радио-телевизия-електроника, Млад конструктор... което прави напълно безвъзмездно и от любов към българската техника!

Защо ви изброявам всичко това ли? :D Защото искам накратко да покажем с какво нашият сайт е смислен и полезен, преди да изнаглеея и да ви помоля да ударите едно рамо на Sandacite.BG в гласуването на публиката в изключително престижния конкурс ,,Сайт на годината" 2018, в който участвам. Това е високо състезание, в което авторитетни, специални журита от най-добрите ИТ експерти, дигитални маркетолози и онлайн журналисти на България оценяват постигнатото от интересните и забележителни български уебсайтове, явили се в конкурса. Организира се от Фондация за активно развитие на уеб, които казват, че ,,в България има качествена среда да уеб" и аз искам да докажа, че любимата ни стара българска техника е истинска част от нея! За нея трябва да се говори все повече в Интернет и въобще!

ЕТО КАКВО ви моля да направите за това. :)

Ако верно ни обичате, сега можете да ни подкрепите с гласа си като публика! :D
Sandacite.BG участва в 2 категории на конкурса - ,,БЛОГ" и ,,САЙТ НА СЪБИТИЕ/КАУЗА". За да гласувате, само влезте в долния линк, изберете нашия сайт Sandacite.BG като свой фаворит в тези 2 категории и после изпратeте гласа си с кликане на бутончето. Съвсем лесно е - първо от падащото меню се избира категорията, а сетне сайтът фаворит. След това трябва да гласувате и в другата категория, в която сме номинирани за награда. Накрая потвърдете гласовете си от е-писмото, което ще ви бъде изпратено на електронната поща. Това е! :D За вас е само минута, а за мен това ще бъде безкрайно ценен жест!

Линкът за гласуване е ==> https://bgweb.bg/s/votepublic/#vote

Една такава награда със сигурност ще помогне изключително много за развитието на сайта ни и неговата кауза, защото любимата ни тема - историята на българската техника - ще бъде много по-забележима и видима в Интернет, а оттам и сред хората!  

А аз пък от своя страна ви обещавам, че ще продължаваме да се стараь да предоставяме най-интересното и непознатото от българската техническа история, защото тя заслужава това! Тепърва идват статии за български самолети, Космос, часовници и асансьори от царско време и каквото се сетите! :)

Поздрави към всички вас и още веднъж ви благодаря!
1940 ==> 2010 | 1941 ==> 2011 | 1942 ==> 2012 | 1943 ==> 2013 | 1944 ==> 2014 | 1945 ==> 2015...
_________________
- МОИТЕ КОЛЕКЦИИ ==> РАДИОПРИЕМНИЦИ (клик!) | ТЕЛЕВИЗОРИ (клик!) | ГРАМОФОНИ (клик!) | БГ КОМПЮТРИ (клик!)
- ИЗТЕГЛИ БЕЗПЛАТНО СТАРОТЕХНИЧЕСКА ЛИТЕРАТУРА ==> (клик!)
_________________
! ==> КУПУВАМ ВСЯКАКВИ Б Ъ Л Г А Р С К И ТЕЛЕВИЗОРИ И РАДИА <== !
_________________
Антон К. Оруш - за връзка с мен:
e-mail: deltichko@abv.bg
Skype: respromcho
GSM: 0896 625 803
lat. 42° 41'; lon. 23° 18'
DIN, МС/ТС, 1942
1000 Sofia, Bulgaria
Аватар
Site Admin
Site Admin
 
Мнения: 3068
Регистриран на: Пон Дек 03, 2012 10:03 am
Местоположение: гр. Съндърланд, Царовището

Кой е на линия
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта
cron