Колко актуални са някои стари лафове !

Който обича да си чеше езика, да заповяда тука!

Колко актуални са някои стари лафове !

от sawow » Пет Окт 27, 2023 9:35 pm

Днес случайно във ФБ в новините ми се появи Антончо Оруш ! Не съм го чувал и виждал години нито пък съв "влизал" във форума ! Четейки тук там, попаднах на темата на Антон за "уволнението" на фишев от модераторското кресло ! Изпитах огромно удоволствие ! На времето напусках и този форум и другите главно заради това, че нямах никаква нужда от "помощите" на глутницата от няколко псевдо-телевизионни техници, начело с въпросния фишев, които осираха всички форуми, в които серяха !Тази глутница частично съществува и сега, но мълчи, просто защото живота унищожи професията им, а и на стари години, напикавайки се и на сън и без да са заспали, едва ли им е до безмисленици и заядни с този или онзи, пък и отдавна вече никой не им обръща внимание ! Вероятно някои не са и живи ! Тук, сега правя копи - пейст на едно мое изказване от темата ми 11АК , от което се възхищавам, още повече, че то е невероятно актуално и днес, 27.10.2023 година ;

" Разбира се, става дума само за 11АК30А4.
След като се прочетат обясненията ми, ще се разбере, че образите на картинките за тясно свързани с шасито 11АК30А4 по остта на времето и пространството.
Веднъж вече благодарих за помощта на тези, които ми помогнаха да си поправя НЕО-то.
Сега благодаря още веднъж.

За "картинките":
Какво ще рисувам или поствам в темата си е абсолютно моя работа.
А по реакциите на "част от групата" може спокойно да се разбере кой е кум и кой е сват, (и кой е на бръснаря брат) тук в този форум.
Никога с нищо не съм обидил никого, докато бог знае защо, някой не ме е провокирал или обидил.
В този форум, и в другите форуми това са винаги едни и същи лица.
Сега няма да ги назовавам, но при следващ случай ще бъдат назовани и с "качествата" им.
За незапознатите с тяхните особи не е много ясно защо го правят, но на запознатите всичко е ясно.

А сега по няколко думи за "картинките" защото както се разбра, любопитни много ...пък и с претенции, защо ...
Ми много просто защо, Казвам се Григор, кръстен съм на името на Свети Григорий Богослов, а щом Богослов, то Богослов - старая се да просвещавам непросветените ...

Първа картинка - Черквата в Батак. В нея, както някои знаят, турските маймуноиди, през страшната 1896 година, по време на ТУРСКОТО РОБСТВО изколват като животни Славяно - Българските Същества, намерили убежище в нея. Сегашните управляващи ни (избиващи ни) маймуноиди наричат ТУРСКОТО РОБСТВО - присъствие. И както всички знаем, кой от простотия, кой от незнание !?! повтарят маймунските им заклинания. Дори си позволиха да плюят по ппаметта на избитите и по честта на всички СЛАВЯНО-БЪЛГАРИ. Постнах снимчицата, за да напомня на всеки, който я види за това и да се сафирясва, защото маймуноидите вече построиха нови няколко хиляди джамии.

Втора картинка - едно съвършенно техническо изделие, ИЗЦЯЛО КОНСТРУИРАНО И ИЗРАБОТЕНО ОТ СЛАВЯНО-БЪЛГАРИ, продавано заедно с неговите подобни събратя по времето на соца в целия западен, източен, северен, южен и вертикално нагоре свят, и носещо твърда валута на цяла България в размер на два и половина милиарда долара годишно, с които пари Вие, днешните телевизионни техници сте раждани, отглеждани, хранени, учени (е, не всички са учени), женени и т.н. та до ден днешен. Та затова съм го постнал - да си го копнете, принтирате и да си го сложите като икона в сервизите си. Не телевизорите, не, струговете Ви родиха и отгледаха. Ето защо маймуноидите от САЩ и ЕС унищожиха заводите, които произвеждаха тези извънземни (и други модели, разбира се) произведения на висшата технология на БЪЛГАРСКАТА ИНТЕЛИГЕНЦИЯ от ОНОВА, УМНОТО ВРЕМЕ.

Третата картинка - както повечето от Вас се досещат, на нея е един СЛАВЯНО-БЪЛГАРИН, с ИЗВЪНЗЕМЕН ПРОИЗХОД, който правеше на маймуни отбраните на мнооого футболни отбори и у нас и в в целия свят. За съжаление маймуноидите-милиционери и маймуноидите-военни ( децата и внуците на които сега са админи и модератори в някои от RTV форумите) направиха на кайма божествените му крака, изкарвайки го от строя преждевременно в неговия кратък живот. На края го и убиха ! За сведение - скоро след убийството му, аз, като професионален телевизионен техник от База "Ленин" поправих телевизора му - беше Кристал - съпругата му беше поръчала поправката в нашата база, чрез някакъв треньор, който се познаваше с шефа ни. Той пък изпрати мен, не знам защо. Помня и дефектите му.- PL500, PY88, прехвърлящия кондензатор, повишаваща бобина, PCF92, R - 4,7 килоома, 10 пикофарада, в ПТК, и още няколко от прехвърлящите кондензатори. Пари не взех - анулирах поръчката.

Четвъртата картинка - вярно е, че е рисунка, но на нея е нарисуван човека, който даде живота си, за да имате днес Вие Вашите "сервизи", да бъдете свободни да пътувате по целия свят, Да гласувате по съвест на поредните фалшифицирани избори, да си купувате хубави и скъпи коли и т.н. ...
Та на "сектанската снимка" е нарисуван свещеника Попиелушко, полски свещенник, създател и ръководител на полския профсъюз "Солидарност" (1980г.), убит от полските маймуноиди по най-зверски начин през 1984 г. Неговата роля за Вашата съдба е същата, както СЛАВЯНО-БЪЛГАРСКИЯ СРУГ от втората картинка, разбира се без паричното изражение. Добре е да си закачите и тази обица на ухото.

Петата картинка - тук вече случая е чисто сантиментален и личен. През 1960 година, през лятото, както всяко лято преди това, бях в Созопол на палатка. Един ден, за да се покажа пич пред гаджетата, скочих от пристанището и доплувах до полуострова. Там разбира се ме прибраха на сухо и безплатно ме докараха до София ...Сега достъпа е свободен, ама аз не мога вече да отида до Созопол ...
Ето още две снимчици: "
Снимки няма да поствам, но ще бъда много щастлив, ако всички участници от "глутницата" го прочетат !
Антоне, поздравявам те за многогодишната ти неспирна дейност по запазването на спомените от онази, великата, интелитентната, богата България, която вече я няма, а скоро няма да има и нас - СЛАВЯНОБЪЛГАРИТЕ !
Регистриран потребител
 
Мнения: 198
Регистриран на: Вто Дек 17, 2013 10:02 pm

Re: Колко актуални са някои стари лафове !

от Gruyo » Чет Ное 02, 2023 8:22 pm

Абе мен от всичко дрън дрън дрън дрън разбрах че няма снимки и че сме "Славяно Българи" а ние нито сме Славяни,и не сме и Българи !! Ядосан си на някой който не те "ебава" в калъбалъка !! Така и не разбрах кои са старите лафове и що се абиш да им обясняваш колко са зле ! Немам идея какви са ти подбудите но като всички форуми и този е на приключване ! Колкото и да харесвам Антон това е бита кауза !! Никой вече не се интересува има си "Фейсо" там знаят всичко и са компетентни !!
Регистриран потребител
 
Мнения: 48
Регистриран на: Сря Дек 22, 2021 4:46 pm


Кой е на линия
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 3 госта
cron